Testimonis

Recentment he tingut la sort de gaudir d’un curs de Mindfulness dirigit per la Montse Andreu. En ell, he pogut experimentar de primera mà una evolució del meu creixement personal, cap a la part més intima de la meva consciència. El coneixement d’un mateix és fonamental per qualsevol millora que vulguem fer a les nostres vides i aqueix creixement és per sempre. El curs de la Montse és una bona oportunitat per tothom de millora personal i és recomanable per a qualsevol persona que vulgui evolucionar, tant en les relacions amb els altres, com en la relació en ell mateix.

Gerent d’ Alfe Vinaròs S.L. / Oxidor S.A.U

JOAN JOSEP FEBRER

He terminado un curso de liderazgo impartido por Montse Andreu. Respecto al contenido, mis expectativas han sido satisfechas. En cuanto a la presentación, la exposición y el transcurso del mismo he de agradecer la dinámica y la amenidad con que se ha impartido. Montse, como buena profesional, ha sabido combinar teoría y práctica con juegos de aprendizaje para que el curso fuera ameno y a la vez interesante. Deseo poder asistir a más cursos impartidos por ella. Gracias por este formato de docencia.

TERESA ALQUÉZAR

Poder prendre consciència de les virtuts que els altres perceben de tu, o també d’allò que és millorable. Aprendre a gestionar emocions, a tenir més empatia amb la resta o com desenvolupar una comunicació assertiva, és el que hem pogut aprendre amb l’ajuda de la Montse. Ella ens ha guiat, sense judicis ni valoracions, mirant des de fora perquè siguem nosaltres mateixos els protagonistes d’aquest canvi, això sí, sempre facilitant-nos eines i  pendent que seguim avançant amb els nostres propòsits.

Tere Giné Llaveria -Locutora de Ràdio-
http://www.laplanaradio.cat

 

 

 

TERE GINÉ LLAVERIA

Para mí el curso con Montse ha superado mis expectativas. Yo pensé que al ser un curso básico y corto, iba a ser menos productivo. Pero Montse tiene la capacidad de entregarse y dar lo mejor de ella con independencia de las personas que tenga enfrente, sin cuestionarse (o si) , si es relevante o no para mí en ese contexto; si en tampoco tiempo, su dedicación y trabajo habrán servido de algo, si habrá llegado a transmitir…

Pues sí Montse, a mí sí.

Solamente te puedo dar las gracias por tu generosidad, tus ganas y esos valores que nos dejaste ver.
Por prepararte las clases, con el fin de hacerlas más amenas y no soltarnos el rollo del siglo, del tirón. En vez de eso preparabas esas pequeñas prácticas, que nos ayudan a interiorizar y a sentir lo leído y por supuesto hacerlo más divertido.

Te deseo lo mejor y como dice un amigo mío, sigue siendo ecológica. Que lo que hagas beneficie de alguna forma a los demás.

Muchos besos.

PILAR HERNÁNDEZ

És la segona vegada que participo en un curs amb la Montse, de nou, sorprès per la seva manera de portar-nos, sense condicionar-nos, explicant clarament els conceptes i fent-nos participar. Realitza exercicis participatius que provoquen que la classe sigui més amena, involucrada.., però sobretot per la seva calidesa i coneixement.

Gràcies i fins al proper.

MARC RILEY

Recentment he fet un curs sobre “Tècniques de relaxació”, impartit per la formadora Montse Andreu. En el curs s’ha fet evident la seva preparació i la seva capacitat de sintetitzar i posar en pràctica els seus coneixements sobre el tema.
Amena i entenedora ens va fer arribar els continguts de manera fàcil i dinàmica. Una molt grata experiència, des del màxim reconeixement i respecte perquè he fet diversos cursos sobre el desenvolupament personal. Gràcies Montse.!!!

VIKY DÍAZ

He realizado dos cursos de Coaching con Montse Andreu y han sido de mucho provecho tanto en lo personal como en lo profesional. Me ha aportado muchos conocimientos, y me ha ayudado a entender cosas que a veces no nos paramos a pensar. Nos ha hecho participes en todo momento. Y yo personalmente me he sentido muy apoyada y escuchada por ella.

Para mí ha sido muy gratificante, y lo volvería a repetir sin duda.
Gracias Montse por hacerme crecer un poco más!!!

www.maricumplido.com

 

MARI CUMPLIDO

Quan som adults, de vegades, creiem que ho sabem tot. I de cop, te n’adones amb cursos com el de Coaching de la Montse Andreu, que no ho estàs fent prou bé, però és que no en sabies més. T’ajuda a canviar, a adonar-te del que no sabies i a tenir altres eines per fer les coses millor.
Personalment em va remoure i em va fer veure que hi ha un altre “jo interior”, que potser estava amagat i que pot arribar a portar millor el que em passa.
Dono les gràcies a la Montse per tota la paciència i entrega a ajudar al fet que això sigui així.
S’acomiada una abraçadora oficial.

Mª ROSA VENDRELL

He participat en un curs de “gestió del temps” amb la Montse i m’ha resultat molt profitós, tant des del punt de vista laboral com personal. La seva manera de plantejar les sessions, partint de la realitat de cadascú, fa que l’aprenentatge sigui personalitzat i afavoreix el desenvolupament personal.
La Montse es surt del guió i deixa marge a la improvisació, fet que fa que les classes siguin dinàmiques i molt entretingudes. Sens dubte participaria en algun altre curs impartit per ella.

MARÍA JESÚS BASCUÑANA

Vaig participar en el curs de Lideratge d’equips que la Montse Andreu va liderar, mai més ben dit, amb encert, molt participatiu, fent-nos pensar i actuar més enllà del que creiem que som capaços de fer o dir, sense condicionar-nos, escoltant-nos. Molt professional, però molt propera també. Encantat d’haver participat i fins a un altre!

MARC RILEY