Testimonis

Recentment he fet un curs sobre “Tècniques de relaxació”, impartit per la formadora Montse Andreu. En el curs s’ha fet evident la seva preparació i la seva capacitat de sintetitzar i posar en pràctica els seus coneixements sobre el tema.
Amena i entenedora ens va fer arribar els continguts de manera fàcil i dinàmica. Una molt grata experiència, des del màxim reconeixement i respecte perquè he fet diversos cursos sobre el desenvolupament personal. Gràcies Montse.!!!

VIKY DÍAZ

He realizado dos cursos de Coaching con Montse Andreu y han sido de mucho provecho tanto en lo personal como en lo profesional. Me ha aportado muchos conocimientos, y me ha ayudado a entender cosas que a veces no nos paramos a pensar. Nos ha hecho participes en todo momento. Y yo personalmente me he sentido muy apoyada y escuchada por ella.

Para mí ha sido muy gratificante, y lo volvería a repetir sin duda.
Gracias Montse por hacerme crecer un poco más!!!

www.maricumplido.com

 

MARI CUMPLIDO

Quan som adults, de vegades, creiem que ho sabem tot. I de cop, te n’adones amb cursos com el de Coaching de la Montse Andreu, que no ho estàs fent prou bé, però és que no en sabies més. T’ajuda a canviar, a adonar-te del que no sabies i a tenir altres eines per fer les coses millor.
Personalment em va remoure i em va fer veure que hi ha un altre “jo interior”, que potser estava amagat i que pot arribar a portar millor el que em passa.
Dono les gràcies a la Montse per tota la paciència i entrega a ajudar al fet que això sigui així.
S’acomiada una abraçadora oficial.

Mª ROSA VENDRELL

He participat en un curs de “gestió del temps” amb la Montse i m’ha resultat molt profitós, tant des del punt de vista laboral com personal. La seva manera de plantejar les sessions, partint de la realitat de cadascú, fa que l’aprenentatge sigui personalitzat i afavoreix el desenvolupament personal.
La Montse es surt del guió i deixa marge a la improvisació, fet que fa que les classes siguin dinàmiques i molt entretingudes. Sens dubte participaria en algun altre curs impartit per ella.

MARÍA JESÚS BASCUÑANA

Vaig participar en el curs de Lideratge d’equips que la Montse Andreu va liderar, mai més ben dit, amb encert, molt participatiu, fent-nos pensar i actuar més enllà del que creiem que som capaços de fer o dir, sense condicionar-nos, escoltant-nos. Molt professional, però molt propera també. Encantat d’haver participat i fins a un altre!

MARC RILEY

He fet dos cursos amb la Montse, Intel·ligència Emocional i Lideratge d’Equips. La veritat és que han estat enriquidors i motivacionals.

Per una banda han saciat les meves inquietuds mentals, en l’àmbit personal i professional. Per altra banda, les experiències i opinions dels altres alumnes em deixen més tranquil, ja que veig que són coses que li passen a tothom, fan que em sorgeixin idees noves i prenc noves perspectives per veure les coses quotidianes i professionals que ens passen sovint.

En poques paraules, dos cursos molt constructius que paguen la pena cursar amb la Montse!

JORDI FONT

El curs de “Comunicació Efectiva i Treball en Equip” que he fet amb la Montse ha sigut de molt aprofitament tant personal com professional. Té els coneixements, la retòrica i les tècniques tan ben desenvolupades que fàcilment t’enganxes, aprens i pots fer-ho servir tot en la teva vida diària.
Una mica de diversió i una mica d’experiències personals i boooommm… es fa el canvi, tot per a bé.

Jo he après de la Montse però sobretot de mi mateixa, he reprès el camí d’algunes coses i m’he adonat de totes aquelles coses que ja faig bé. La dinàmica i les bases que porta la Montse donen un punt de teoria i pràctica molt entretingut i que et permet aprendre, adquirir coneixements i augmentar els propis.

ANDREA TÉLLEZ GONZÁLEZ

Amb la frase “pilotes dins” la Montse ens ha fet reconsiderar sobre la importància de conèixer les nostres emocions per poder comunicar–nos adequadament i així aconseguir els resultats que volem. Ella ens ha motivat a crear nous vincles, a sentir que ens hem d’implicar i arribar a un compromís per assolir els nostres projectes presents i futurs. El curs d’Intel·ligència Emocional ha estat un curs enriquidor amb un abans i un després, i amb un missatge clar:  “tu ets la clau”.

IMMA MELARA

El balanç del curs d’Intel·ligència Emocional és totalment positiu. La Montse és una persona molt especial i transmet els coneixements i experiències de forma molt amena i interessant.

ROSER LLAGOSTERA

He assistit en un curs d’Intel·ligència Emocional impartit per la Montse Andreu i ha estat tota una experiència enriquidora de creixement personal. No tan sols ha estat per la durada del curs sinó que fa una feina molt ben feta, ja que dóna eines i elements necessaris per poder continuar treballant tu mateix (cosa que per a mi és molt important). Crec que qui tingui ocasió de compartir cursos, tallers, xerrades… amb la Montse quedarà satisfet.

IGNÀSIA PASCUA