MOMENTS INOBLIDABLES

Segurament si et pares a pensar, trobaràs en el teu record moments que, per un motiu o altre, esdevenen inoblidables i perduren amb tu al llarg dels dies, mesos i anys.

M’agradaria que fessis una llista mental, o escrita si tu vols, dels moments inoblidables més potents de la teva vida… quins records, veritat?

Què creus que ha causat que aquests moments s’hagin enregistrat en la teva memòria?

Si hi penses bé, podràs connectar cada record amb l’emoció que estaves vivint en aquell moment: sorpresa, pànic, alegria, il·lusió, aventura… sensacions que han deixat una empremta tan forta que s’han convertit en part de tu, per sempre. Ara, mira respondre si en aquells moments tu estaves o no present. És a dir, on tenies posada la teva atenció? En el mòbil, en la conversa de les persones del teu entorn… o en allò que estaves vivint?

No cal que ens passin coses extraordinàries, com les que deus haver recordat, per tenir la sensació i la certesa que cada moment que vivim és inoblidable. Només cal tenir present, que cada instant és únic i no es repetirà. Mai més. Així, tal com sona. Tan senzill i profund. Mai més.

Potser em diràs que això no és veritat, perquè demà aniràs a fer el cafè al mateix bar de sempre, i hi trobaràs la mateixa gent i el cafè tindrà el mateix gust que ahir i que abans-d’ahir. Però, en realitat, la gent ja no serà exactament la mateixa. Ni tu tampoc. Perquè d’ahir a demà tu ja no seràs la mateixa persona, ni ells tampoc. Tindràs 24 o 48 hores més d’experiència vital. En aquest pas de temps, és possible que hagis après quelcom, o desaprès, és possible que hagis canviat d’opinió, que hagis pres alguna decisió, que hagis parat els peus a algú, que hagis donat un cop de mà, que hagis decidit abandonar… passen tantes coses cada dia!!

Si penses que a tu no et passa res, és que no estàs vivint el moment present. Potser no són vivències molt transcendents, però són vivències, al cap i a la fi. Fer, provocar, instar que es converteixin en moments inoblidables també depèn de tu. La pregunta és: quin esforç estàs disposat/da a fer perquè cada moment es converteixi en un moment viscut i no oblidat?

Montse Andreu Magarolas

Un pensament sobre “MOMENTS INOBLIDABLES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s