LA MEVA HISTÒRIA #3: EL PUNT I A PART

Després d’uns dies de descans merescuts (fer un salt al buit provoca desgast), vaig iniciar el que seria la següent etapa del camí.

Durant el darrer any havia estat traient capes de pell en una formació de Postgrau d’especialització en Coaching. En algun lloc vaig sentir que per fer de Coach cal haver passat personalment per un procés de canvi, per allò d’haver-ho viscut en la mateixa pell. El meu canvi va començar en aquell curs de PNL i va continuar durant el Postgrau.

No em podia explicar com una persona com jo, que havia anat a l’escola, l’institut, la universitat… no tingués la més remota idea de què són les emocions i per a què serveixen. Mare de Déu! Menys integrals i més educació emocional, si us plau!

Va ser després de finalitzat el Postgrau quan vaig decidir què volia fer a partir d’ara. M’havia adonat que feia anys que llegia llibres d’autoajuda. Ara sabia que allò tenia una raó de ser. La raó que em va fer decidir: vull ajudar a les persones a tenir més benestar. Vull explicar-los que es poden sentir millor i que, per fer-ho, tenen moltes eines al seu abast, en el seu interior.

Tan senzill i tan complicat com això!

Des d’aleshores em vaig posar a treballar en el meu projecte professional. I això és com naixia Moving Coaching. Un coaching, un entrenament que emociona i que et convida a l’acció, al moviment.

I tu, quin punt i a part voldries fer? Explica-m’ho…

Montse Andreu Magarolas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s