LA MEVA HISTÒRIA #2: SALTAR AL BUIT

Després d’haver reflexionat (i patit) molt, va arribar el moment de la veritat. Saps que hi has arribat perquè no hi ha alternativa viable. O sí o sí. Llavors vaig posar tota la meva energia en dissenyar quina seria la millor estratègia per fer aquest SALT! El SALT en majúscules!! Un SALT al buit… Havia de marxar d’una feina que m’estava cremant per dins i per fora.

I gairebé amb els ulls clucs, vaig fer el primer pas. I després el segon. I després el tercer… i així, gairebé sense adonar-me’n, ja havia saltat!

Ara, era lliure de nou. Ara podia tornar a respirar… “Tant de bo ho hagués fet abans”- vaig pensar. Total, tampoc m’havia costat tant fer aquest salt… o ben mirat… sí que m’havia costat. Havia trigat dos anys! Dos anys per agafar embranzida suficient per fer el salt. Però en si, el salt, va costar molt poc. Sovint les nostres barreres mentals ens fan creure que la paret és de formigó, prou ample i prou alta. Però en realitat, aquesta paret només és dins el nostre cap i quan t’hi apropes realment veus que està feta de paper de fumar…

I així, feliç com un anís, vaig respirar fondo. Havia començat una altra etapa de la meva vida. En realitat, era el primer dia de la resta de la meva vida! Era la primavera de 2016.

En aquests dos anys, he tingut una companya inseparable. La meva petita llibreta, que dorm a la meva tauleta de nit. Ella m’acompanya sempre. Potser hi ha setmanes que no l’agafo, però quan ho faig és perquè hi ha quelcom important a anotar-hi: coses que vull fer, coses que vull dir, llocs on vull anar, activitats per fer a classe… En algun lloc o altre vaig llegir que just abans d’anar a dormir és un bon moment per deixar anar la creativitat. És per això que la tinc a prop, per si de cas “les muses” em visiten…

I tu, quin salt voldries fer i no t’atreveixes encara?

…to be continued…

Montse Andreu Magarolas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s