LA MEVA HISTÒRIA #1: ELS INICIS

Com diuen els contes per a nens…

Hi havia una vegada una dona que volia canviar la seva vida. No es trobava a gust amb la seva feina i la vida li va posar davant un curs de Programació Neurolingüística. Sense dubtar-ho, s’hi va apuntar. Aquest va ser l’inici del canvi. Era exactament el dia 9 d’abril de 2014.

Després de passar una nit en vetlla, remoguda pel que acabava de viure en aquella classe, va decidir posar-se a treballar. Des d’aleshores, ja no va tornar a ser la mateixa d’abans. Havia passat quelcom meravellós: la Montse havia agafat les regnes de la seva vida de nou.

En el transcurs dels dos anys següents va viure un dels episodis més importants de la seva vida: posar-se davant d’un mirall, veure el què hi havia i decidir amb què volia quedar-se i amb què no.

Aquest dibuix representa la fi de la primera etapa de transformació. Són els 5 valors que la van acompanyar en la consecució del seu primer objectiu. Aquests valors foren: la Justícia, el Pragmatisme, la Determinació, l’Autocontrol i la Influència.

1-STORYTELLING

…continuarà…

I tu, ja tens presents els teus valors en el teu dia a dia?

Montse Andreu Magarolas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s