ROLL THE DICE!

El regals

Aquests dies, tothom corre amunt i avall en busca d’aquell esplèndid regal que li farà brillar els ulls a aquella persona tan especial…cert?  Dies estressants, rellotge i cartera en mà per aconseguir la darrera versió del telèfon poma o la joguina de moda de l’any. Molt de temps invertit en pensar què és allò que li farà més gràcia, anar-ho a buscar, embolicar-lo i creuar els dits perquè a l’obrir-lo li canviï la cara… a millor!

Ironies a banda, aquests dies són un bon moment per a la reflexió. Un cop menjats els turrons, és clar… així que us he preparat un joc de taula per a la sobretaula del dinar de Nadal, o de St. Esteve.

Fest-te un regal

Un joc de taula? Sí, sí… i ben senzill de preparar i de jugar-hi. Si el vols aconseguir i deixar bocabadats els teus cunyats i cunyades, fés clic més avall…

VULL EL MEU REGAL !

I després què?

I si després de llençar el DAU penses que potser és hora de posar-te en acció i obtenir nous resultats, fés clic aquí i escriu-me. Junts posarem fil a l’agulla i que el dau torni a girar !

Ah!

I BONES FESTES!!

Montse Andreu Magarolas