4 TIPS PER ENRIQUIR EL LIDERATGE

Un líder és algú que convenç sense obligar, algú que provoca automotivació en els altres. Com a cap d’un equip o grup de treball és imprescindible, doncs, emprar un lideratge útil i engrescador per assolir els objectius marcats per l’empresa sobre l’equip.

És possible que no s’hagi nascut amb “fusta de líder”. La bona notícia és que també se’n pot aprendre.

És per això que MOVING COACHING de la mà de GO ON TRAINING us proposem una formació on adquirir eines senzilles per a esdevenir líders més pròspers i que la feina en equip sigui més fluida i amb millors resultats.

Amb l’aplicació d’aquests coneixements, l’esforç i la pràctica diària de ben segur que es podrà millorar les relacions i la comunicació existents, motivar els altres des de l’exemple i estrènyer el vincle de la confiança amb els membres del nostre equip.


 

Data: 15 de Desembre de 2016

Horari: 9.30h-13.30h

LLoc: Vila-seca (Tarragona)

Més informació i inscripcions al 652 355 769.